Werkplaats

Met ruim 55 jaar aan technische ervaring in de Engelse merken is een schat aan kennis aanwezig (van onschatbare waarde). Vanaf 1987 als Officieel dealer van Austin-Rover, later werd dit MG-Rover totdat in 2005 het merk helaas failliet gaat. Vanaf dat moment zijn wij de auto’s van onze klanten blijven verzorgen met alle middelen welke ter beschikking waren. Tot op heden is dit geen probleem gebleken.

Als officieel X-part dealer welke het leeuwendeel van onze originele onderdelen aanlevert, beschikken wij daarnaast aan een grote voorraad nieuw en gebruikte onderdelen.

Uiteraard voor de jongere MG en Rover auto’s maken wij gebruik van de T4 diagnose apparatuur om storingen snel te kunnen lokaliseren.

Normale onderhoudsbeurten volgens de normen van de fabrikant. Welke reparatie dan ook, hij kan door ons uitgevoerd worden. Of het nu een probleem is met onderstel, aandrijving of motor, op alle gebied is er een bak aan ervaring, waar u als klant profijt van kan hebben.

Ook het opnieuw bekleden van hemels of portierpanelen gebeurt in eigen bedrijf. Ook schade aan uw auto kunnen wij voor u verzorgen.

Voor revisie

Voor-revisie

Na revisie

Na-revisie