Gasinbouwstation Zuid-Beveland

Als Gasinbouwstation Zuid-Beveland zijn wij de LPG specialist van Zeeland en West-Brabant. Wij zijn door de RDW erkend LPG specialist en inbouw –en keuringsstation.

Al ons technisch personeel is ervaren, gediplomeerd en wordt regelmatig bijgeschoold op het gebied van de laatste LPG technologie. Hierdoor kunnen wij dan ook uitstekende kwaliteit bieden op zowel het gebied van inbouw, diagnose als onderhoud van alle LPG installaties.

Uiteraard kunnen wij ook onderdelen leveren voor LPG installaties, verder hebben wij een aantal aan LPG gerelateerde producten in ons assortiment zoals JLM, Gaslube, Tunap en Prins ValveCare.

Als U geïnteresseerd in een offerte voor inbouw in uw auto klikt U hier. Wij bouwen ook kook/facilitair LPG in, in campers als U hierover meer wil weten kunt U het best even contact met ons opnemen.

Wij zijn lid van de BOVAG en de branche organisatie voor autogasinbouw-specialisten, LPG-Totaal (AGIS).

Wij kunnen G3 installaties leveren voor de volgende merken;
Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssang Young, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Van de volgende merken zijn wij officieel dealer;

Wij leveren verder ook nog service delen en installaties van;